Voor handel neem contact met ons op!


Telefoon : + 31 (0) 571 82 09 97
E-mail : info@henk-wagenaar.nl

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Service

We zijn werkzaam door heel Europa

24 uur bereikbaar

Spoedgeval? We zijn 24 uur per dag bereikbaar

Veelgestelde vragen

Het is lastig om te zeggen wat een aggregaat kost. Ze zijn er namelijk in verschillende soorten en maten, bovendien verschillen ze meestal in vermogen en stroomopbrengst. Zodoende hangt het aggregaat die u koopt geheel af van de toepassing die u voor ogen heeft. Om die reden raden we aan om voor exacte prijzen contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen.

Wanneer u een aggregaat inzet, wilt u natuurlijk wel weten hoe lang u hem achter elkaar kunt gebruiken. Hoe lang hij mee gaat, is geheel afhankelijk van wat u met het aggregaat wilt doen. Voor de ene toepassing is immers zwaarder geschut nodig dan voor de andere. Zo vraagt een braderie om een aggregaat met minder vermogen van een festival met meerdere podia.

Wat voor aggregaat u nodig heeft, is afhankelijk van de toepassing die u voor ogen heeft. Zo vraagt de ene toepassing om meer stroomverbruik dan de andere. Echter is het type aggregaat dat u kiest ook afhankelijk van de plek waar het aggregaat komt te staan. Een groot aggregaat neemt immers veel ruimte in. U kunt ook kiezen voor een stille aggregaat. Deze is bijvoorbeeld ideaal in situaties waarin het van belang is dat een aggregaat zo min mogelijk geluid maakt, bijvoorbeeld bij een televisie omroep.

Ondanks het feit dat veel mensen een aggregaat en een generator vaak met elkaar verwarren, is er wel een verschil. Een generator is namelijk een onderdeel van een aggregaat, en draagt bij aan het opwekken van stroom. Zodoende wordt de benaming generator vaak ook overkoepelend gebruikt. Een generator genereert immers stroom. Voor meer informatie raden we aan om contact op te nemen.