Aggregaat huren bij een specialist?

Generator of aggregaat huren? Henk Wagenaar BV is dé specialist in de aggregaten verhuur en generatoren verhuur. Dankzij de oplossing die wij bieden kunt u stroom brengen naar een plek waar geen stroom is. Compleet zonder dat er op dat punt direct een aansluiting op het lichtnet nodig is.

Van een festival die dankzij een noodaggregaat stroomvoorziening heeft tot het volgen van de laatste uitzending van uw favoriete serie. Van groot tot klein, wij brengen de spanning ter plaatse! Neem contact met ons op indien u een noodaggregaat wilt huren. Wij zijn te bereiken op + 31 (0) 571 820 997 of stuur een e-mail naar verhuur@henk-wagenaar.nl. Een offerte aanvragen via onze website is uiteraard ook mogelijk. Dit doet u via onderstaande button.

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Service

We zijn werkzaam door heel Europa

24 uur bereikbaar

Spoedgeval? We zijn 24 uur per dag bereikbaar

De kracht van Henk Wagenaar BV op iedere locatie

Dankzij onze aggregatenverhuur is er op iedere gewenste locatie stroomvoorziening. Misschien wilt u een nieuwe film kijken die pas uitgekomen is, organiseert u een festival in de buitenlucht of wilt u samen met de buurt die allesbeslissende voetbalwedstrijd kijken. Door een aggregaat te huren wordt het heel gemakkelijk om evenementen. De stroomvoorziening is immers geen probleem meer.

Wij zorgen voor stroom op de plek waar dat nodig is. U kunt een aggregaat huren voor:

  • Omroepen
  • Evenementen
  • Braderieën
  • Festiviteiten
  • Festivals

Huur aggregaat in noodsituaties

Het kan gebeuren dat u met spoed een alternatieve stroomvoorziening nodig heeft. Zo kan er een storing zijn op het landelijke netwerk, waardoor de koelcel met verse producten niet meer gekoeld wordt. In dit soort vervelende situaties biedt een noodaggregaat huren uitkomst. Zodoende wordt de schade beperkt doordat u tijdelijk over een noodaggregaat beschikt. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Neem bij een noodgeval dus gerust contact op.

Van kleine tot grote vermogens

In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan uiteenlopende aggregaten of generatoren met verschillende vermogens. Deze aggregaten variëren van klein vermogen 0,2KVA tot aggregaten met grotere vermogens tot wel 2000 KVA. In de meeste gevallen voldoet een generator van 10KVA. Wanneer u meer speling wenst en piekspanningen wilt vermijden, kunt u ook een aggregaat huren met 20KVA.

Zo bieden we passend materieel voor ieder evenement. Van groot tot klein. Alle varianten zijn voorzien van een elektrische toerentalregeling. Bovendien zijn de kabels en verdeelinrichtingen voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen.

  • “Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat de beste aggregaat is voor uw situatie”

Stille aggregaten

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u natuurlijk niet dat het evenement verstoord wordt door materieel dat geluid maakt. Iedere verhuur aggregaat beschikt over een stille manier van werken. Op deze manier bent u gegarandeerd van een kwalitatieve geruisloze aggregaat. Doordat ze zo stil werken, zijn ze zelfs geschikt voor op de set van een televisieopname.

De stille aggregaat, ook wel fluisteraggregaat genoemd, is ook uitermate geschikt om mee te nemen naar de camping of voor op de boot. En doordat hij vrij stil is, heeft  uzelf en uw omstanders geen last van de herrie.  Zo zorgt u ervoor dat u een ontspannen vakantie heeft, en van alle gemakken voorzien bent. De fluisteraggregaat werkt op benzine en is met zijn 230 volt bijzonder zuinig in gebruik.

Aggregaat op diesel of benzine?

Er bestaan diverse soorten aggregaten. Zo heeft u aggregaten die stroom opwekken door middel van benzine, maar ook aggregaten die op diesel werken. Het ligt hier aan de verbrandingsmotor welke soort brandstof u nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie om de juiste aggregaat te vinden. Verder kunt u ook een extra tank aansluiten op de generator. Zo kan de generator langer draaien en heeft u er nog minder omkijken naar.

De aggregaten werken eerst op stroom. Ze hebben een grote batterij die zelfstanding in de stroomvoorziening voorziet. Het is niet nodig om deze aggregaten aan te sluiten op het lichtnet. Een stroomaggregaat heeft als groot voordeel dat u altijd en overal voorzien bent van stroom.

Hoe lang levert de aggregaat stroom?

Hoe lang de aggregaat mee gaat hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld waar u hem voor gebruikt en hoeveel energie dit kost. We geven u wel graag een inzicht in een verwachting van de te gebruiken tijd. Zo kunt u een inschatting maken van welke aggregaat u nodig heeft. Een 2,5 kVA aggregaat werkt ongeveer 4 à 6 uur, wanneer deze vol is. Een 6 kVA aggregaat ongeveer 10 uur. Mocht u willen weten hoeveel vermogen u nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Verhuur en verkoop van een aggregaat inclusief installatie

Wanneer u een aggregaat huurt, moet hij natuurlijk nog aangesloten worden. Naar de installatie heeft u zelf geen omkijken. Onze gespecialiseerde werknemers zorgen er namelijk voor dat hij compleet geïnstalleerd en in bedrijf gesteld wordt. Indien gewenst kunnen we gedurende de huurperiode bemanning en onderhoud verzorgen.

  • “Henk Wagenaar BV is dé specialist in de verhuur van aggregaten en generatoren.”

Buiten dat u een noodaggregaat kunt huren bij ons, kunt u ook bij ons een aggregaat kopen. Dit kunt u doen als u vaak een aggregaat nodig heeft. Het is dan voordeliger om zelf een generator aan te schaffen dan er telkens een te huren. U kunt bij ons ook verlichting huren. Indien u een evenement organiseert op een afgelegen terrein zonder verlichting, zijn onze lichtmasten perfect. Neem direct contact met ons op voor een offerte en om de mogelijkheden te bespreken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het belangrijk om ook een steentje bij te dragen aan een schonere wereld. Niet alleen voor het milieu willen wij een duurzame keuze maken, maar ook voor de directe omgeving van onze medewerkers. Voor het vervoer van onze aggregaten naar de plaats van bestemming en de aggregaten zelf kiezen we voor een brandstof die de uitstoot van schadelijke stoffen terugvoert. De duurzame brandstoffen die we gebruiken zijn CleanFuel HVO20 en CleanFuel HVO100. Deze brandstoffen zijn 100% synthetische diesels, die gemaakt worden van verschillende afval- en reststromen zoals gebruikt frituurvet, dierlijke vetten en houtpulp.

Aggregaat huren? Vraag een offerte aan

Zoekt u een huur aggregaat? Wij zorgen middels een aggregaat voor stroom waar u dat maar wilt. Bekijk het assortiment van onze aggregaten verhuur. Vraag een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs óf neem contact op voor een adviesgesprek. De website geeft namelijk een beknopte impressie van wat wij zoal voor u kunnen betekenen. In dat adviesgesprek geven wij u persoonlijk advies en een toelichting op het gewenste product en de verhuur van het aggregaat.

Veelgestelde vragen

Wat het huren van een aggregaat kost, is geheel afhankelijk van het apparaat dat u huurt en van de beoogde huurperiode. Omdat wij het aggregaat op locatie installeren, is ook de afstand tot de locatie van invloed op de uiteindelijke prijs. Omdat de prijs van het huren van een aggregaat afhankelijk is van meerdere factoren, raden we aan om contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen.

Wanneer u een aggregaat gaat huren, wilt u natuurlijk weten hoelang u deze kunt gebruiken. Hoe lang een aggregaat mee gaat, is niet gemakkelijk te zeggen. Het is namelijk afhankelijk van waar de aggregaat op aangesloten is, maar ook van het stroomverbruik van de aggregaat. Echter kunnen we wel een gemiddelde noemen. Doorgaans gaat een 2,5 kVA aggregaat ongeveer 4 tot 6 uur mee. Daarentegen gaat een 6 kVA aggregaat langer mee, doorgaans 10 uur. Neem voor meer informatie gerust contact op.

Wat voor aggregaat u het best kunt huren, is geheel afhankelijk van de beoogde toepassing. Zo vraagt de ene toepassing om meer stroom dan de andere. Wij verhuren uiteenlopende aggregaten en generatoren met verschillende vermogens. Op deze manier kunt u altijd een aggregaat huren die past bij het te organiseren evenement. Neem voor meer informatie gerust contact op.

Gaat u een aggregaat huren? Veel mensen, en misschien u ook wel, vragen zich af wat het verschil is tussen een aggregaat en een generator. Een aggregaat is een machine die elektriciteit opwekt, bovendien drijft in het aggregaat een motor een generator aan. Heeft u een vraag over het verschil? Neem gerust contact op.